Новини
Съвместно обучение между община Василево и община Струмяни по проект за трансгранично сътрудничество!
11.04.2017
На 10 и 11.04.2017 г. в хотел „Сириус“, Община Струмица, Р Македония се проведе съвместно обучение организирано за 30 представители на общински администрации и мениджъри на публичната инфраструктура от Община Струмяни и Община Василево в рамките на проект “Въвеждане на възобновяеми енергийни източници и подобряване на енергийната ефективност в Струмяни и Василево“ по трансгранична програма България – Македония - ИНТЕРРЕГ-ИПП под заглавието "Повишаване капацитета на заинтересованите страни да прилагат политики за енергийна ефективност ".
Организатор на проведената дейност от съвместният проект беше Община Василево.
Лектори на съвместното обучение бяха Ръководителя на проекта – г-жа Василка Александрова и Координатора по проекта – г-ца Симона Шонтевска.
Почетни гости и участници в инициативата бяха и кметовете на двете общини, господата Емил Илиев и Ванчо Стоянов, които откриха и закриха обучението. Кметовете на двете общини запознаха участниците с настоящия проект и с предходни изпълнени съвместни проекти. Те се поздравиха за успешно реализираните вече съвместни проекти и изразиха готовност за успешно изпълнение на настоящия проект.
Кметовете си пожелаха здраве и сили и лично и на неуморно работещите си екипи за реализиране на бъдещи съвместни проекти и други инициативи.
Translate/Select language
 
Търсене
Община Струмяни - карта
Какво смятате за новата визия на сайта?