Превод на страницата:  
Република България
Община Струмяни
Официален интернет сайт
                   

Новини

21.10.2017
Песни огласят Микрево, танци разтърсват сцената, усмивки огряват площада на 20, 21 и 22 октомври 2017 г. с. Микрево, община Струмяни

Фолклорът отново събира любители, ценители и професионалисти да се надпяват и надиграват, за да премерят сили и покажат кой какво може, за да се насладят на богатството на българския фолклор и да се потопят в невероятната атмосфера на Международния фолклорен фестивал "Малешево пее и танцува"- Микрево 2017.
Палитрата от багри от 2016 година ни потапят в един жив, пъстър, многообразен и запленяващ свят.

 

И тази година групи и ансамбли от многоликите краища на България - от области  Добрич, Варна, Разград, Русе, Плевен, Ловеч, Хасково и Бургас - и тези от по-близо дори, ще разцъфтят в пъстра поляна, ведно с артистите от съседните нам държави - Македония, Сърбия, Гърция и по-далечните и не толкоз познати - Босна и Херцеговина, Чехия, Полша и много други.
Изберете своите фаворити в Общата програмата на фестивала. Състезателната програма по дни и часове, ще бъде оповестена допълнително.

/assets/MaleshevoPee/2017/programa Maleshevo 2017-small.jpg

Огромният подарък за всички гости преди кулминацията с връчването на наградите ще бъде спектакълът "Осмото чудо" на Национален фолклорен ансамбъл "Българе", който започва в неделя(22.10.2017) от 18.30 часа след приключване на конкурсната програма. Заповядайте!

/assets/MaleshevoPee/2017/Bulgare/bulgare-1.jpg/assets/MaleshevoPee/2017/Bulgare/bulgare-2.jpg/assets/MaleshevoPee/2017/Bulgare/bulgare-4.jpg

 

Търсене

 
Какво смятате за новата визия на уеб портала?
Харесва ми
По-скоро да
По-скоро не
Не ми харесва